Algeme voorwaarden en privacyverklaring

1. Bestellen en betalen

Het minimale bestelbedrag bedraagt  € 10,00. Na uw bestelling ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail.

U kunt op de volgende manieren betalen:

- vooraf overmaken

- betalen bij afhalen

 2. Prijzen

De vermelde prijzen zijn in euro`s  en exclusief verzendkosten.

Alleen voor schilderijen mag artanko het 6% BTW tarief hanteren. Voor al onze overige gepimpte artiklen geldt het 21% BTW tarief.

De genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten, logische fouten in omschrijvingen en prijswijzigingen.

 3. Betalingstermijn

In de webwinkel bestelde artikelen dienen binnen 7 dagen betaald te zijn. Is je betaling na 7 dagen nog niet bij ons binnengekomen dan annuleren wij de bestelling.

Indien je spullen af komt halen dan hoef je deze pas bij aflevering te betalen.

 4. Levering

De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling en de artikelen voldoende op voorraad zijn. De genoemde levertijd is een indicatie en geldt niet als fatale termijn. Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoeding of het annuleren van de order

Bestellingen worden door ons altijd met uiterste zorg verpakt en aangeleverd bij PostNL. Het verzenden van bestellingen is altijd voor risico van de koper. artanko is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of het verloren gaan van artikelen tijdens het vervoer door PostNL.

De verzend- en afhandelingskosten kosten bedragen zie bij verzendopties.

5. Ruilen en bedenktijd

Als een artikel of bestelling om wat voor reden niet is wat u ervan verwacht had, dan kan het binnen 14 werkdagen worden geruild (overeenkomstig de Europese richtlijn). Een retour moet vooraf schriftelijk worden aangemeld via artanko@live.nl. De artikelen dienen zorgvuldig te worden verpakt en onbeschadigd bij artanko aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour! De verzendkosten van een retour komen voor rekening van de klant.

Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden ook niet geaccepteerd. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer.

6. Privacyverklaring

De Algemene Verodering Gegevensbescherming is van toepassing.

6.1 Soort persoonsgegevens die we verwerken

De volgende gegevens verwerken we:

- NAW-gegevens

- Telefoonnummer

- e-mail adres

- Bankrekeningnummer

6.2 Het doel van de verwerking

Het doel van de verwerking is het verwerken van uw bestelling en/of het versturen van nieuwsbrieven per e-mail (alleen wanneer u zich hiervoor heeft aangemeld).

6.3 Hoelang bewaren we uw gegevens

Uw bestel-/ordergegevens bewaren we overeenkomstig de voorgeschreven termijn van 7 jaar van de belastingdienst na het plaatsen van uw bestelling/order.

6.4 Informatie over de ontvangers van de gegevens

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een berich of gastenboek bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order worden indien uw order wordt verzonden door ons verstrekt aan PostNL.  PostNl zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Gegevens die u verstrekt tijdens het betalen (overschrijven) op onze ING-rekening NL90INGB0007537628 worden door ons uitsluitend gebruikt ter controle van de betaling van uw order. Ook gebruiken we deze gegevens indien van toepassing voor een gehele of gedeeltelijke creditering.

Onze website maakt gebruik van Google Analystics .

Op onze website bevindt zich ook een like knop voor Facebook.

6.5 Het gebruik van cookies

De cookies worden uitsluitend gebruikt om het aantal bezoeken aan onze webpagina, sub-pagina's en artikelen te registreren.

6.6 Gastenboek

De door u geplaatste gegevens in ons digitale gastenboek worden door Mijnwebwinkel verwerkt (zie ook 6.4). Alleen de door u aangegeven zaken worden zichtbaar in ons gastenboek. Via een e-mail (artanko@live.nl) kunt u ook een verzoek bij ons indienen voor het verwijderen van uw reactie.  Binnen een termijn van 4 weken verwerken we uw verzoek.  Na  7 jaar wordt uw reactie verwijderd.

6.7 Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid

Een verzoek kunt u via e-mail (artanko@live.nl) aan ons richten. Binnen een termijn van 4 weken verwerken we uw verzoek.

6.8 Verwerkingsregister

Conform de AVG beschikken we over een verwerkingsregister.

6.9 Autoriteit Persoonsgegevens

U heeft het recht om een klacht in te dienen inzake de verwerking van uw perso0nsgegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Autoriteit Persoonsgegevens

Postbus 93374

2500 AJ  Den Haag

0900-2001201

7. Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

8. Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar artanko@live.nl. Leidt dit niet tot een oplossing dan  is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

9. Contact gegevens

Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben m.b.t. de voorwaarden of heeft u andere vragen, dan kunt u altijd via de e-mail contact met ons opnemen. Teksten zijn onder voorbehoud van drukfouten.

e-mail: artanko@live.nl

Artanko

t.a.v Anko Spoelstra

Timmermansweg 11 C

7433 BJ  Schalkhaar

0653208006

KvK: 57190216

BTW-n:r NL.194841923B01

Bank: NL 90 INGB 0007 5376 28

1. Bestellen en betalen
Het minimale bestelbedrag bedraagt € 10,00. Na uw bestelling ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail.

U kunt op de volgende manieren betalen:

- vooraf overmaken

- betalen bij afhalen

2. Prijzen

De vermelde prijzen zijn in euro`s en exclusief verzendkosten.

Alleen voor schilderijen mag artanko het 6% BTW tarief hanteren. Voor al onze overige gepimpte artiklen geldt het 21% BTW tarief.

De genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten, logische fouten in omschrijvingen en prijswijzigingen.

3. Betalingstermijn

In de webwinkel bestelde artikelen dienen binnen 7 dagen betaald te zijn. Is je betaling na 7 dagen nog niet bij ons binnengekomen dan annuleren wij de bestelling.

Indien je spullen af komt halen dan hoef je deze pas bij aflevering te betalen.

4. Levering

De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling en de artikelen voldoende op voorraad zijn. De genoemde levertijd is een indicatie en geldt niet als fatale termijn. Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoeding of het annuleren van de order

Bestellingen worden door ons altijd met uiterste zorg verpakt en aangeleverd bij PostNL. Het verzenden van bestellingen is altijd voor risico van de koper. artanko is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of het verloren gaan van artikelen tijdens het vervoer door PostNL.

De verzend- en afhandelingskosten kosten bedragen zie bij verzendopties.

5. Ruilen en bedenktijd

Als een artikel of bestelling om wat voor reden niet is wat u ervan verwacht had, dan kan het binnen 14 werkdagen worden geruild (overeenkomstig de Europese richtlijn). Een retour moet vooraf schriftelijk worden aangemeld via artanko@live.nl. De artikelen dienen zorgvuldig te worden verpakt en onbeschadigd bij artanko aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour! De verzendkosten van een retour komen voor rekening van de klant.

Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden ook niet geaccepteerd. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer.

6. Privacyverklaring

De Algemene Verodering Gegevensbescherming is van toepassing.

6.1 Soort persoonsgegevens die we verwerken

De volgende gegevens verwerken we:

- NAW-gegevens

- Telefoonnummer

- e-mail adres

- Bankrekeningnummer

6.2 Het doel van de verwerking

Het doel van de verwerking is het verwerken van uw bestelling en/of het versturen van nieuwsbrieven per e-mail (alleen wanneer u zich hiervoor heeft aangemeld).

6.3 Hoelang bewaren we uw gegevens

Uw bestel-/ordergegevens bewaren we overeenkomstig de voorgeschreven termijn van 7 jaar van de belastingdienst na het plaatsen van uw bestelling/order.

6.4 Informatie over de ontvangers van de gegevens

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een berich of gastenboek bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order worden indien uw order wordt verzonden door ons verstrekt aan PostNL. PostNl zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Gegevens die u verstrekt tijdens het betalen (overschrijven) op onze ING-rekening NL90INGB0007537628 worden door ons uitsluitend gebruikt ter controle van de betaling van uw order. Ook gebruiken we deze gegevens indien van toepassing voor een gehele of gedeeltelijke creditering.

Onze website maakt gebruik van Google Analystics .

Op onze website bevindt zich ook een like knop voor Facebook.

6.5 Het gebruik van cookies

De cookies worden uitsluitend gebruikt om het aantal bezoeken aan onze webpagina, sub-pagina`s en artikelen te registreren.

6.6 Gastenboek

De door u geplaatste gegevens in ons digitale gastenboek worden door Mijnwebwinkel verwerkt (zie ook 6.4). Alleen de door u aangegeven zaken worden zichtbaar in ons gastenboek. Via een e-mail (artanko@live.nl) kunt u ook een verzoek bij ons indienen voor het verwijderen van uw reactie. Binnen een termijn van 4 weken verwerken we uw verzoek. Na 7 jaar wordt uw reactie verwijderd.

6.7 Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid

Een verzoek kunt u via e-mail (artanko@live.nl) aan ons richten. Binnen een termijn van 4 weken verwerken we uw verzoek.

6.8 Verwerkingsregister

Conform de AVG beschikken we over een verwerkingsregister.

6.9 Autoriteit Persoonsgegevens

U heeft het recht om een klacht in te dienen inzake de verwerking van uw perso0nsgegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Autoriteit Persoonsgegevens

Postbus 93374

2500 AJ Den Haag

0900-2001201

7. Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

8. Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar artanko@live.nl. Leidt dit niet tot een oplossing dan is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

9. Contact gegevens

Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben m.b.t. de voorwaarden of heeft u andere vragen, dan kunt u altijd via de e-mail contact met ons opnemen. Teksten zijn onder voorbehoud van drukfouten.

e-mail: artanko@live.nl

Artanko

t.a.v Anko Spoelstra

Timmermansweg 11 C

7433 BJ Schalkhaar

0653208006

KvK: 57190216

BTW-n:r NL.194841923B01

Bank: NL 90 INGB 0007 5376 28



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2018 artanko | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie